Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 - reset kodu gry

k694735335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem strasznie zdesperowany , kompletnie podłamany bo straciłem 90zł...

Kupiłem dzisiaj bf3 za 90 zł i wszystko ładnie loguje się na origin instaluje i wgl wszystko pięknie i ślicznie , aż do czasu gdy mam odpalić bf3...

Przerzuca mnie na batllelog.com co normalne ale sprawa jest taka ,że zrobiłem NOWE konto na tym battlelogu i podałem na nim inny e-mail niż na tym koncie origin... I gdy biorę join game to wyświetla mi się ,że msuzę kupić bf3... I tearz tak , zapewne jest to spowodowane tym ,że to dwa osobne adresy e -mail bo na tym na którym zakładałem konto na battlelogu nie mam konta na origin i teraz , mógłby ktoś podać stronę do rejestracji tego batlleloga ? Bo mam pomysł ,żeby stworzyć konto o takim samym e-mail jak na origin , ciekawe czy to się uda. Bo po prostu nie mogę wejść do gry ot cała sprawa , straciłem 90 zł... Znam e-mail na konto origin ale jak wpisuję zamiast loginu e-mail hasło to mi się wyświetla ,że e mail nieprawidłowy , ale jak wezmę reset hasła to już e-mail nagle dobry jest -,- .

Założyłem nowe konto na origin , usnąłem battlefielda i chciałem pobrać od nowa na tym nowym koncie ,ale kod już wykorzystany,,,, czy można jakoś zresetować ten kod ,żeby nie był przypisany do tego konta tylko w nowym koncie bym go zainstalował... I nie wiem czy da się jakby ten kod wznowić albo zrobić konto na tym e-mail co mam na origin ale origin wykrywa mi po prostu ,że niby zły e=mail sorka ,że to takie pogmatwane ale nie wiem jak to opisać liczę na to ,że ktoś to zrozumnie :) Po prostu chcę pograć w tego bd sqbanego BOŻE ! czy ja pragnę tak wiele ?.

Najprościej będzie zrobić konto chyba na tym e-mail co jest na origin ale nie mogęznaleść tej strony ,żeby się zarejestrować :( Błagam doradźcie coś

Opublikowano

Tak , tylko ,że na abttlelogu wyświetla mi się ,że niby zły e-mail a e-mail jest dobry... Czy jest możliwość zmiany e-maila na koncie origin ? Zmienił bym go na taki jak na battlelogu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...